Informacione

Kreu ✈︎ Informacione

ALBCONTROL bëhet pjesë e Iniciativës së Qiellit të Përbashkët të Evropës Juglindore (SECSI) FRA

Hapësira për fluturime pa rrugë ajrore (Free Route Airspace, FRA) është një vëllim i përcaktuar i hapësirës ajrore në të...
Read More

Sezoni Veror me Kapacitet të lartë Operimesh

Pas një viti të vështirë 2020, ku i gjithë aviacioni, si pjesa tjetër e botës u prek nga pandemia, operimet...
Read More

Dhuro gjak – Shpëto një jetë

Dhuro gjak – Shpëto një jetëStafi i ALBCONTROL tregoi edhe një herë solidaritet duke ju përgjigjur kërkesës së Qendrës Kombëtare...
Read More

Deklaratë për shtyp

Në takimin e fundit mes Drejtuesve të ALBCONTROL dhe kontrollorëve, është prezantuar një plan i plotë dhe i detajuar, i...
Read More

Ankand

Zhvillohet ankandi sipas njoftimit të APP dhe materialeve bashkëngjitur.Materialet e Ankandit
Read More

ALBCONTROL DHE ASHNA NËNSHKRUAJNË LETËR MARRËVESHJE PËR HAPJEN E KORRIDORIT AJROR SHQIPËRI – KOSOVË

Shqipëria, si vend i rajonit dhe anëtar i NATO-s ka dhënë kontributin e vet të vazhdueshëm në kuadër të NATO...
Read More
1 2 3 10

Trafiku në Hapësirën Ajrore Shqiptare

18 Qershor 2024

106

NGRITJE

86

ULJE

925

MBIKALIME